()

Her ısırıkta size Viyana esintilerini hissettirecek nefis bir tatlı tarifiyle geldik! 🍫🍪🤤
Hazırsanız tarifin detaylarına geçelim.




Viyana Bisküvisi Yapılışı:

  1. Tereyağı, pudra şekeri ve şekerli vanilin karıştırarak krema haline getirin.
  2. Unu ve mısır ununu ekleyin. Pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar iyice karıştırın.
  3. Karışımı ucunda 1 cm’lik duy olan bir sıkma torbasına doldurun.
  4. Karışımı gül şeklinde parçalar oluşturacak şekilde ve aralarında boşluklar bırakarak pişirme kağıdının üzerine sıkın.
  5. Kızarana kadar 180 derece fırında 12-15 dk pişirin. Soğumaya bırakın.
  6. Kremayı ısıtın. Kaynamadan önce ocaktan alın ve kahvenin üzerine dökün.
  7. Demlenmesi için 4 dk bekleyin ve süzün. Tereyağı, pudra şekeri ve kahve aramalı kremayı açık bir renk alana kadar çırpın.
  8. İki bisküvi arasına sürün. Üstlerine kakao ve pudra şekeri serpin.
    Afiyet olsun.

Bu yazıyı puanlayın!

Ortalama Puan / 5. Puanlayan Kişi Sayısı:

Bu yazıyı kimse puanlamamış. İlk puanlayan siz olun!

0/5 (0 Reviews)