()

Kahvaltıların aranan lezzeti Pankek tarifiyle sizlerleyiz.🤤
Hazırsanız tarifin detaylarına geçelim.




Yapılışı

  1. Öncelikle yumurtaları ve şekeri uygun bir karıştırma kabına alarak iyice çırpın.
  2. Süt, un, kabartma tozu, vanilya ilave edip çırpmaya devam edin.
  3. Kek kıvamından biraz daha koyu olacak şekilde hamuru hazırlayın.
  4. Teflon tavaya az sıvı yağı dökün, fırça yardımı ile her tarafına dağıtın.
  5. Küçük kepçe yardımıyla hamuru dökerek hamurun kendi kendine yayılmasını bekleyin.
  6. Üzeri göz göz olmaya başlayan pankeklerinizi spatula yardımı ile ters çevirin.
  7. Diğer taraflarını da pişirin.
  8. Her iki tarafı da pişen pankeklerinizi servis tabağına alın.
  9. Pudra şekeri serperek zevkinize göre muz, çilek, bal, sürülebilir çikolata, reçel ile servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Bu yazıyı puanlayın!

Ortalama Puan / 5. Puanlayan Kişi Sayısı:

Bu yazıyı kimse puanlamamış. İlk puanlayan siz olun!

0/5 (0 Reviews)