()

Dünya Mutfağına Ekmeğimizi Bandık, sizler için enfes bir mantarlı hindi göğüs ızgara hazırladık.




Malzemeler tamamsa tarif geliyor:
Yapışmaz bir tavada 1 yemek kaşığı sıvı yağı ısıtın.
Bir kapta 2 yemek kaşığı balzamik sirke, hardal ve sarımsağı karıştırın.
Dilimlenmiş hindi göğüsleri ekleyin ve her iki tarafını da bu karışımla kaplayın.
Hindiyi ve karışımı tavaya aktarın.
Etlerin her tarafı iyice pişine kadar kızartın. Bir tabağa alın.
Tavaya mantarları alarak yaklaşık bir dakika soteleyin.
Kemik suyu, kekiği ve kalan 1 yemek kaşığı balzamik sirkeyi ekleyin.
Mantarlar koyu kahverengi olana kadar karıştırarak pişirin.
Hindileri servis tabağına alın ve etrafı mantarlarla süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun.

Bu yazıyı puanlayın!

Ortalama Puan / 5. Puanlayan Kişi Sayısı:

Bu yazıyı kimse puanlamamış. İlk puanlayan siz olun!

0/5 (0 Reviews)