()

Yıldız Şefler Sofrası afiyetle sunar! Tadıyla sizleri mest edecek Kereviz Püreli Tavuk Kızartma sofralarınıza geliyor! 🤤

Hazırsanız tarifin detaylarına geçelim.




Yapılışı

  1. Tavuğu uzun ince şekilde ikiye bölün ve bir kaba alın.
  2. 1 adet dilimlenmiş portakal dışında kalan malzemeleri ekleyerek harmanlayın.
  3. Bir kenarda 10 dakika bekletin Bizim Ayçiçek Yağı’nı tavaya alın ve ısıtın.
  4. Tavuk etini ilave edip kızartın.Portakal dilimlerini de tavuklar kızardıktan sonra aynı tavada bizim Ayçiçek Yağı ile kızartın.
  5. Kereviz püresi için patatesi haşlayın.
  6. Kerevizleri soyarak dilimleyin ve Ayçiçek Yağı, tuz ve karabiber ile harmanlayın.
  7. Borcama yerleştirin.Üzerini pişirme kağıdı ile kapatıp yumuşayana kadar pişirin.
  8. Patates, kereviz, krema ve muskatı blender’de çekin.
  9. Servis tabağa kereviz püresini yerleştirin.
  10. Yanına tavuk etini ve portakal dilimler koyun.
  11. Kırmızıbiber ve maydanoz ile süsleyip servis yapın.

Afiyet olsun.

Bu yazıyı puanlayın!

Ortalama Puan / 5. Puanlayan Kişi Sayısı:

Bu yazıyı kimse puanlamamış. İlk puanlayan siz olun!

0/5 (0 Reviews)