()

Yıldız Şefler Sofrası afiyetle sunar! Tadıyla sizleri mest edecek Keledoş sofralarınıza geliyor! 🤤

Hazırsanız tarifin detaylarına geçelim.




Yapılışı:

  1. Buğday ve nohudu geceden ıslatın.Ertesi gün sularını süzün ve ayrı ayrı haşlayın.
  2. Yeşil mercimeği de haşlayın.
  3. Haşlanan bakliyatların suyunu süzün ve kenara alın.
  4. Kuşbaşı eti tencerede haşlayın.
  5. Soğanı yemeklik doğrayın ve kavurun.
  6. Bakliyatları ve haşlanan eti ilave edin.
  7. Tuz, karabiber ve et suyunu ekleyin.
  8. Yoğurdu ayrı bir kap içerisinde çırpın, pişen yemekten bir iki kepçe alın ve hızlıca yoğurdun içine ekleyip karıştırın.
  9. Karışımı yine tencerenin içine ekleyip karıştırın.
  10. Son olarak yağı kızdırın.
  11. Keledoşu bir tabağa alıp üzerine yağı gezdirin ve servis edin.

Afiyet olsun.

Bu yazıyı puanlayın!

Ortalama Puan / 5. Puanlayan Kişi Sayısı:

Bu yazıyı kimse puanlamamış. İlk puanlayan siz olun!

0/5 (0 Reviews)