()

Ramazan’a özel bereketli tariflerden bugün Homaça harika lezzetiyle birlikte iftar sofralarınıza geliyor!🤤

Hazırsanız tarifin detaylarına geçelim.




Yapılışı

  1. Bir tavada tereyağını eritip üzerine irice parçalanmış etleri dizin.
  2. Maşayla çevirerek pişirdiğiniz etleri mühürleyin.
  3. Ardından etleri temiz bir bezin üzerine alarak kanın süzülmesini bekleyin.
  4. Sonrasında etleri tencerenin içine alın ve üzerine etlerin seviyesini geçecek kadar kaynamış suyu ekleyin.
  5. Tuzunu da ekledikten sonra tencerenin kapağını kapatarak etleri pişirin.

Afiyet olsun.

Bu yazıyı puanlayın!

Ortalama Puan / 5. Puanlayan Kişi Sayısı:

Bu yazıyı kimse puanlamamış. İlk puanlayan siz olun!

0/5 (0 Reviews)