()

Tadıyla sizleri mest edecek bir Gökçeada Rum Kurabiyesi tarifiyle sizlerleyiz 🤤

Hazırsanız tarifin detaylarına geçelim.




Yapılışı;

  1. Badem hariç bütün malzemeleri yoğurun toplanmaya yakın kavrulmuş soğuk bademi katıp yoğurun.
  2. Çıkarıp dolaba atın biraz dinlendikten sonra çıkarıp elinizle biraz çalıştırıp yuvarlayın 25-30 gr büyüklüğünde yuvarlayın.
  3. Fırın tepsinize silpat ve yağlı kağıt koyarak dizin.
  4. Önceden ısıtılmış fırına atın 170°C’de 18-20 dk pişirin.
  5. İsteğe göre üzerine pudra şekeri eleyin.

Afiyet olsun.

Bu yazıyı puanlayın!

Ortalama Puan / 5. Puanlayan Kişi Sayısı:

Bu yazıyı kimse puanlamamış. İlk puanlayan siz olun!

0/5 (0 Reviews)