()

Ramazan’a özel bereketli tariflerden bugün Balık Buğulama harika lezzetiyle birlikte iftar sofralarınıza geliyor!🤤
Hazırsanız tarifin detaylarına geçelim.




Yapılışı

  1. Balıkları güzelce temizleyip azıcık tuzlayın.
  2. Tavanıza ocağı yakmadan yağı dökün.
  3. Yemeklik doğramış olduğunuz soğanları koyun.
  4. Üzerine yuvarlak olarak dilimlenmiş patatesleri dizin.
  5. Daha sonra balıkları ve biberleri ekleyin.
  6. Üzerine yuvarlak olarak kesilmiş domates ve limonları koyun.
  7. Bir kase içerisine su ve salçayı koyun. Üzerine tuz ve baharatları da ekleyip karıştırın. Bu karışımı tavadaki malzemelerin üzerine gezdirin.
  8. Son olarak maydanozla süsleyip kapağını kapatıp orta ateşte pişirmeye başlayın. Yaklaşık 30 dakika kaynatın patates ve balıklar pişince yemeğimiz hazır.

Afiyet olsun.

Bu yazıyı puanlayın!

Ortalama Puan / 5. Puanlayan Kişi Sayısı:

Bu yazıyı kimse puanlamamış. İlk puanlayan siz olun!

0/5 (0 Reviews)